Nis

Okul Psikolojik Danışmanı Adile ÖZDEMİR tarafından öğrencilerimize ihmal ve istismardan korunmaya yönelik güçlendirici etkinlikler yapılmaktadır.

Kas

Genel Müdürlüğümüz Rehberlik Hizmetleri ve AR-GE daire başkanlıklarınca UNİCEF desteğiyle bilinçli internet kullanımı için öğrenci, öğretmen ve velilerimize yönelik e-broşürler hazırlanmıştır.

Eyl

Sağlık Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ve Türk Standardları Entitüsü(TSE) tarafından ortaklaşa yürütülen "Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyon Önleme Kılavuzu" çerçevesinde, başvuruda bulunduğumuz Okulum Temiz Belgelendirme denetimi İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz denetleme komisyonu tarafından gerçekleştirilmiştir. Süreci yürüten ve destek veren tüm öğretmen ve personelimize teşekkür ederiz.

Ock

Okul Rehberlik servisimiz, Yeşilay tarafından geliştirilen Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Eğitim Programı(TBM) kapsamında "Teknoloji kullanımı" eğitimini gerçekleştirdi.Konu ile ilgili broşürler dağıtılarak farkındalık oluşturuldu.