Birimlerimiz

Sabiha Gökçen (22 Mart 1913 Bursa-22 Mart 2001 Ankara)

Atatrük'ün manevi kızı ve dünyanın ilk savaş uçağı pilotu olan Sabiha Gökçen'i vefatının 20.yılında saygı ve rahmetle anıyoruz.

YEDİĞİNE İÇTİĞİNE DİKKAT ET GÜVENİLİR GIDA TÜKET

Ara

Sabiha Gökçen Anaokulu uygulanan ve uygulanacak olan projeleri ile Yüce Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün manevi kızı Sabiha Gökçen gibi ilkleri yaşamayı ve yaşatmayı hedefleyerek"Yarın için iyi olan bugün bizde var" sloganı ile çalışmaya devam etmektedir.

Ara

Değerler Eğitim Faaliyetleri; Çocuklarımızın ve gençlerimizin ´´milli, manevi, ahlaki, tarihi, kültürel ve evrensel değerlere bağlı, insanlığa, ülkesine ve devletine yararlı bireyler olarak yetiştirilmelerini´´ esas alan, belirli bir zaman dilimine bağlı olmaksızın, gönüllülük esasları çerçevesinde eğitim öğretim faaliyetleri ile iç içe yürütülen ve süreklilik arzeden, millilik vasıflarına haiz bir sorumluluk projesidir.