"ÇÖPÜNÜ DÖNÜŞTÜR GÜBRENİ OLUŞTUR" eTwinning Projesi

Açelya, Çiğdem, Orkide ve Yasemin Öğle Sınıfları "Çöpünü Dönüştür Gübreni Oluştur " eTwinning Projesi
Kuruculuğunu Leyla Şebnem GÜL YILDIRIMOĞLU ve Nuray ÇEVİK TEKE'nin yaptığı "ÇÖPÜNÜ DÖNÜŞTÜR GÜBRENİ OLUŞTUR" isimli proje Antalya İlçeleri, Denizli, Kocaeli ve Van ilinden 10 Türk ortakla uygulanmaya başlamıştır. Proje kapsamında öğrencilerimize yetişkinlere organik atıkların geri dönüşümünü anlatmak, ayrıca atık oluştururken olabildiğince aza indirerek diğer atıklarla karışmasını önlemektir. Öğrenci veli öğretmen işbirliğini geliştirmek ekip ve bireysel çalışmalara katılarak 21.yy becerilerini geliştirmek, dostluk, sevgi ve saygı gibi değerlerin kavranmasını sağlamak, öğretmenler arası bilgi alışverişini sağlamaktır. Ayrıca öğrencilerimizin eTwinning dünyası ile tanışma, web2 araçlarını kullanma becerisi, yaratıcılık, girişimcilik vb. tarzda  becerileri kazanmaları hedeflenmektedir.
Okulumuzdan da Açelya, Çiğdem, Orkide ve Yasemin Öğle sınıfları projeyi uygulacaklardır.

03-03-202203-03-2022

Yayın: 03.03.2022 - Güncelleme: 01.02.2023 12:29 - Görüntülenme: 218