Beslenme Hizmetleri

Sabahçı çocuklara sabah kahvaltısı, öğlenci çocuklara ikindi kahvaltısı verilir. Kulüp çalışması öğrencilerine ise öğlen yemeği ve ikindi kahvaltısı verilir.

Öğrenci beslenme ve yemek hizmeti okulumuz mutfağında ve hijyen koşullarda aşçı ve aşçı yardımcısı tarafından gerçekleştirilir. Yemek ve kahvaltı listesi aşçı ve süreç sorumlusu tarafından aylık olarak hazırlanır, internet sitemiz ve iletişim panolarına asılarak velilere duyurulur.

Yemek ve kahvaltı listesi hazırlanırken çocukların günlük alması gereken protein miktarı göz önünde bulundurulur. Gıdalar hazırlanırken temizlik, hijyen ve sanitasyona ayrıca önem verilir.

Okulumuzda gıdaların muhafazası için, derin dondurucu, buzdolapları ve soğuk hava deposu mevcuttur. Yemekler günlük olarak hazırlanır ve tüketilir.

Yayın: 07.11.2019 - Güncelleme: 04.10.2023 11:30 - Görüntülenme: 641